Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 60 лева

Често задавани въпроси

1. От какво са направени свещите SCENTIQUE?


Всяка свещ е изработена от най-висококачествените и добити по етичен начин материали. Избираме да работим с първокласни смеси от соев восък, тъй като горят по-чисто и по-дълго от традиционните парафинови свещи. Соята е естествена суровина и възобновяем въглеродно неутрален ресурс, за разлика от кокосовия восък, който е водеща причина за обезлесяването. Нашите аромати са от най-високо качество, козметичен клас. Използваме комбинация от естествени, етерични масла и синтетични масла. Чистите етерични масла са склонни да имат по-ниска точка на възпламеняване, което ги прави по-нестабилни и често води до по-лошо излъчване на аромат.


2. Как да използвам и да се грижа най-правилно за своите свещи?


За да получите максималното време на горене и най-добрия аромат от вашата свещ, ви съветваме да проверите инструкциите за горене на гърба на всяка кутия, преди да запалите новата си свещ. Соевите свещи имат памет и първото горене е най-важно, така че когато запалите свещта си за първи път, оставете я да гори за не по-малко от час или докато изцяло и равномерно се разтопи горния слой на восъка. Не горете свеща повече от четири последователни часа в даден момент.
Едно от най-важните неща при грижата за вашите свещи е подрязването или отчупването на овъглената част от фитила преди всяко следващо палене на свеща. Подрязването на фитила ви гарантира по-чисто и безпроблемно горене, както и по-дълъг живот на вашата свещ.

3. Колко време горят свещите SCENTIQUE?


Когато горят според препоръчаните от нас инструкции, нашите свещи горят приблизително 30-40 часа.

4. Колко време ще отнеме да получа поръчката си?


Всички поръчки обикновено се обработват в рамките на 1 до 2 работни дни и се изпращат до посочения офис или точен адрес с услугите на курерска фирма Еконт. След обработване на поръчката ще получите информационен имейл с код за проследяване. Ако имате въпроси относно вашата поръчка, може да се свържете с нас, като ни изпратите имейл на info@e-scentique.com

5. Имате ли физически магазин, който мога да посетя лично?


Да, можете да посетите бутика ни в центъра на София - ул. Иван Денкоглу 23, където ще откриете всички наши налични продукти и ще можете да се коснултирате с нашите продавач-консултанти. Ще се радваме да се запознаем!

6. Предлагате ли възможности за white label и private label производство?


Да, предлагаме възможност за изработка на "White Label" и “Private Label” краен продукт по изискване на клиента. Повече информация можете да намерите тук.

7. Мога ли да закупя по-голямо количество свещи за корпоративно събитие, сватба или подаръци?


Моля, изпратете ни имейл на info@e-scentique.com с вашето запитване и ние ще се свържем с вас, за да обсъдим вашите предпочитания и да изготвим оферта.