Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 60 лева

ПРОИЗВОДСТВО НА АРОМАТНИ СВЕЩИ

Ние от SCENTIQUE смятаме, че нещата, които ви обграждат трябва да са етично формулирани и произведени. Използвайки натурален соев восък, дървени фитили и добавяйки етерични масла при направата на нашите свещи, се стараем да произвеждаме най-добрата линия от аромати за дома според нашите разбирания и философия. Бъдете вдъхновени, отдайте се на спомени и създавайте нови, в компанията на своеобразните ни аромати.
   
Decorate with scent

 

           

natural soy wax   wooden wicks    

 

Отдаденост към съставките

Защо използваме соев восък?
 
  • Соевият восък е 100% натурален, нетоксичен и неканцерогенен продукт, добит по природосъобразен начин. Соевите свещи, за разлика от парафиновите, отделят значително по-малко дим при горене и не замърсяват въздуха във вашия дом. 
Защо предпочитаме дървеният фитил?
 
  • Нетрадиционния вид и минималистичния туист, който придават дървените фитили на свещите, е една от причините да се спрем на тях. А самото решението да заместим стандартния памучен фитил с дървен, бе подтикнато от желанието ни да произведем по-непреработен и чист продукт. Нека не забравяме и пукашия звук, който издават, придаващ уют сякаш от запалена камина.
Защо етерични масла и аромати?
 
  • Етеричните масла, за разлика от синтетичните, са напълно натурален продукт на растителна основа. Имат склонноста да допълват и надграждат базовите ароматни формули. Свещите направени с добавени етерични масла отделят по-нежен и деликатен аромат и имат терапевтични свойствия.

 

ПРОИЗВОДСТВО НА СВЕЩИ ПО ПОРЪЧКА

Производствената ни база е разположена в индустриалната зона на София и разполагаме с възможност за изработка на "White Label" и “Private Label” краен продукт по изискване на клиента в случай, че отговаря на минималните количества спрямо единия или другия бизнес модел. Разполагаме с богато портфолио от авторски аромати, различни типове фитили (памучни, ленени, памучни с хартиени нишки, дървени и др.), 100% натурален соев сосък, брандиране и опаковане на крайния продукт.

 

Производство на свещи - White Label

Какво означава "White Label" модела - този модел дава възможност за създаване на собствена линия от продукти с минимални количества и минимална инвестиция. Продуктите от този тип бизнес модел се издават на клиента без брандировка и опаковъчна кутия с налични на склад модели на съдове и видове аромати. Тук изискването за минимални количества е сведено до санитарния минимум от 60 бр. от аромат и размер. Предоставяме възможност за осигуряване на съдовете за свещите от страна на клиента.Срокът за изпълнение на такъв проект отнема около 3-5 дни в зависимост от натовареността и сезона.

 

Производство на свещи - Private Label

"Private Label" е доста популярен бизнес модел в цял свят и дава възможност на хора, които не са специализирани в производството да имат своя собствена продуктова линия към бранда си. Процеса по създаване на такъв тип краен продукт е малко по-дълъг в самото начало докато се вземат правилни решения за аромати, подготовка на дизайн и отпечатване на опаковки. Препоръчително за тази стъпка е да се направи регистрация на търговска марка или наименование. Този модел позволява свобода в избора на аромати, форми и размери на крайния продукт. Тук изискването за минималните количества варира между 300 и 600 бр. от аромат и размер, но и разбира се съобразено с нуждите на клиента. Предоставяме възможност за осигуряване на съдовете за свещите от страна на клиента. Сроковете за изпълнение на този проект варират 10-30 дни в зависимост от сложността и обема.

 

Не се колебайте да се свържете с нас в случай, че търсите възможност за изработка на Private Label или White Label краен продукт след като сте се запознали с детайлите, описващи всеки един от тях по-горе. Ние ще Ви консултираме в детайли свързани с процеса и необходимата документация и ще се радваме да осъществим създаването на Ваш собствен продукт според Вашите желания и модел!

В запитването за B2B сделка предоставяйте следната информация:

име на фирма:
ЕИК/Булстат:
седалище на дружеството:
МОЛ:
телефон за контакт:
лице за контакт:
уебсайт:
продукт, към който проявявате интерес:
количества, които желаете да поръчате:
периодичност на поръчките (еднократна или периодични):
очаквана цена за 1 бр. продукт:
пазар, на който ще се предлага (BG, EU или извън EU):
предпочитани аромати 
тип фитил (памучен или дървен)
обем на продукта (200 или 240г)