Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 60 лева

Кадене и пречистване с PALO SANTO

Пало Санто (Bursera Graveolens) е свято дърво, което се използва от далечни времена в медитации и церемонии за изцеление и пречистване. Изключителният аромат се дължи на смолите образуващии се в дървесината, наричат го още и най-ароматното дърво, тъй като колкото повече години живее, толкова по-наситен и силен става аромата му. Дървото Пало Санто е забранено за изсичане, жизненият му цикъл продължава около 80-90 години, пръчиците се добиват след като то падне по естествен начин, а за да бъде готово за събиране е необходимо да престои паднало в естествената си среда около 5-10 години.

Как да използвате:

Преди употреба отворете прозорец или врата. С кибрит или от свещ запалете върха на една от пръчките Пало Санто . Оставете го да погори за около 30 секунди, след което духнете пламъка - то ще продължи да тлее още около една минута и след това изгасва само. В процеса на кадене се отделя мек, приятен, спайси, цитрусов аромат с нотки на евкалипт. Деликатният, успокояващ дим на дървото го прави идеално допълнение към домашната рутина за ароматерапия. Кадете с ясни намерения, повтаряйте си това, което искате да се пречистите, разхождайки се из пространството си.

За да разсеете стари и лоши енергии, комбинирайте пръчка пало санто с връзка изсушен White Sage - друго мощно средство, което често се използва в пречистващи ритуали.

 

Устойчивост:

Работим с Перуански доставчик, който НЕ изсича дървото Пало Санто, нещо повече - използва дървета, които вече са паднали по естествен начин в горите.

Кадене с Palo Santo

Нашият доставчик има въведена програма за залесяване, като през 2019 г. те засадиха 4000 дървета,а през 2020 броят им е почти двойно по-голям.

Cetificate №710888/SENASA PERU