Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 50 лева

ПРОИЗВОДСТВО НА АРОМАТНИ СВЕЩИ

Ние от SCENTIQUE смятаме, че нещата, които ви обграждат трябва да са етично формулирани и произведени. Използвайки натурален соев восък, дървени фитили  и етерични масла при направата на нашите свещи, се стараем да произвеждаме най-добрата линия от аромати за дома. Бъдете вдъхновени, отдайте се на спомени и създавайте нови, в компанията на своеобразните ни аромати.
   
Decorate with scent

 

             

Отдаденост към съставките

Защо използваме соев восък?
 
  • Соевият восък е 100% натурален, нетоксичен и неканцерогенен продукт, добит по природосъобразен начин. Соевите свещи, за разлика от парафиновите, отделят значително по-малко дим при горене и не замърсяват въздуха във вашия дом. 
Защо предпочитаме дървеният фитил?
 
  • Нетрадиционния вид и минималистичния туист, който придават дървените фитили на свещите, е една от причините да се спрем на тях. А самото решението да заместим стандартния памучен фитил с дървен, бе подтикнато от желанието ни да произведем по-непреработен и чист продукт. Нека не забравяме и пукашия звук, който издават, придаващ уют сякаш от запалена камина.
Защо етерични масла и аромати?
 
  • Етеричните масла, за разлика от синтетичните, са напълно натурален продукт на растителна основа. Имат склонноста да допълват естествените аромати, които могат да бъдат открити в околната среда. Свещите направени с етерични масла отделят по-нежен и деликатен аромат и имат терапевтични свойствия.

Производствената ни база е разположена в София и разполагаме с възможност за изработка на "White Label" и “Private Label” краен продукт по изискване на клиента, в случай че отговаря на минималните количества спрямо единия или другия бизнес модел.

x