Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 50 лева

ПРОИЗВОДСТВО НА АРОМАТНИ СВЕЩИ

Ние от SCENTIQUE смятаме, че нещата, които ви обграждат трябва да са етично формулирани и произведени. Използвайки натурален соев восък, дървени фитили  и етерични масла при направата на нашите свещи, се стараем да произвеждаме най-добрата линия от аромати за дома. Бъдете вдъхновени, отдайте се на спомени и създавайте нови, в компанията на своеобразните ни аромати.
   
Decorate with scent

 

             

Отдаденост към съставките

Защо използваме соев восък?
 
  • Соевият восък е 100% натурален, нетоксичен и неканцерогенен продукт, добит по природосъобразен начин. Соевите свещи, за разлика от парафиновите, отделят значително по-малко дим при горене и не замърсяват въздуха във вашия дом. 
Защо предпочитаме дървеният фитил?
 
  • Нетрадиционния вид и минималистичния туист, който придават дървените фитили на свещите, е една от причините да се спрем на тях. А самото решението да заместим стандартния памучен фитил с дървен, бе подтикнато от желанието ни да произведем по-непреработен и чист продукт. Нека не забравяме и пукашия звук, който издават, придаващ уют сякаш от запалена камина.
Защо етерични масла и аромати?
 
  • Етеричните масла, за разлика от синтетичните, са напълно натурален продукт на растителна основа. Имат склонноста да допълват естествените аромати, които могат да бъдат открити в околната среда. Свещите направени с етерични масла отделят по-нежен и деликатен аромат и имат терапевтични свойствия.

 

ПРОИЗВОДСТВО НА СВЕЩИ ПО ПОРЪЧКА

Производствената ни база е разположена в индустриалната зона на София и разполагаме с възможност за изработка на "White Label" и “Private Label” краен продукт по изискване на клиента, в случай, че отговаря на минималните количества спрямо единия или другия бизнес модел. Разполагаме с богато портфолио от авторски аромати, различни типове фитили (памучни, ленени, памучни с хартиени нишки, дървени и др.), 100% натурален соев сосък, няколко вида растително-восъчни бленда, кокосов восък, рапичен восък, решение за съдове (стъкло или керамика), брандиране и опаковане на крайния продукт.

 

Производство на свещи - White Label

Какво означава "White Label" модела - този модел дава възможност за създаване на собствена линия от продукти с минимални количества и минимална инвестиция. Продуктите от този тип бизнес модел се издават на клиента без брандировка и опаковъчна кутия с налични на склад модели на съдове и видове аромати. Срокът за изпълнение на такъв проект отнема около 5-10 дни.

 

Производство на свещи - Private Label

"Private Label" е доста популярен бизнес модел в цял свят и дава възможност на хора, които не са специализирани в производството да имат своя собствена продуктова линия към бранда си. Процеса по създаване на такъв тип краен продукт е малко по-дълъг в самото начало докато се вземат правилни решения и избор на дизайн и опаковки. Препоръчително за тази стъпка е да се направи регистрация на търговска марка или наименование. Този модел позволява свобода в избора на аромати, форми и размери на крайния продукт. Тук изискването за минималните количества е по-голямо, но и разбира се съобразено с нуждите на клиента. Сроковете за изпълнение на този проект варират 30-60 дни в зависимост от сложността и обема.

 

Не се колебайте да се свържете с нас в случай, че търсите възможност за изработка на Private Label или White Label краен продукт. Ние ще Ви консултираме в детайли и ще се радваме да осъществим създаването на продукт по Ваше желание и модел!